Q-Quest 2018 Schedules

Middle School Day Schedule

Tuesday, November 13

9:00 – 9:30 am Registration & Resource Fair
9:30 – 10:00 am Welcome & Entertainment
10:10 – 10:55 am Workshop 1 (45 min)
11:00 – 11:40 am Lunch & Resource Fair
11:40 – 12:25 pm Workshop 2 (45 min)
12:35 – 1:20 pm Workshop 3 (45 min)
1:30 – 2:00 pm Entertainment & Closing

RESOURCE FAIR 9-12:30

 

High School Day Schedule

Wednesday, November 14

8:30 – 9:00 am Registration & Resource Fair
9:00 – 9:50 am Welcome & Speakers & Entertainment
10:00 – 10:55 am Workshop Session 1 (55 min)
11:00 – 11:45 pm Lunch & Resource Fair
11:50 – 12:45 pm Workshop Session 2 (55 min)
12:55 – 1:45 pm Entertainment & Open Mic
1:55 – 2:50 pm Workshop Session 3 (55 min)
3:00 – 4:00 pm Keynote & Closing

RESOURCE FAIR 8:30-12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *